Om Mig

Om Mig

Jag heter Anita och bor i Hässleholm. Sedan jag var barn har jag varit intresserad av det andliga och mediala och har idag hållit på i 30 år. Min mormor var synsk och jag var ofta hos henne när min morfar var sjuk. Mormor berättade ofta för mig om vad hon upplevde och såg från andra sidan. Jag var aldrig rädd utan tyckte det var spännande att få höra om hennes upplevelser. När jag sedan blev äldre så blev jag mer och mer intresserad av allt det som berör ”det okända”. Jag läste alla möjliga böcker om healing och medialitet och mycket annat som jag fann inspirerande.
Jag utbildade mig till Reikimaster hos kända medier och har även gått kurser i att hjälpa jordbundna energier till ljuset på distans. Jag har också gått flera kurser bland annat inom intuition och vägledning.
Med tiden skaffade jag mig en liten butik med böcker, avslappningsmusik, stenar etc och höll kurser och föredrag inom flera olika områden. Vi var först i den lilla staden och det var inte alltid så lätt då intresset var mindre på den tiden än vad det är idag.
Jag delar med mig av hela mitt hjärta, med ljuset, änglarna och kärlekens hjälp.
Behöver du stöd och hjälp?
Healing på plats eller distans.
Hjälpa jordbundna andar till ljuset på distans.
Stötta och vägleda dig i livets frågor.
Kurser på plats i intuition och vägledning för 6-8 personer
Ring gärna för tidsbokning eller eventuella frågor på telefon 0737399212
Varmt välkommen!
Anita